Portfolio Websites

Oude-Tonge Centraal (O.T.C.)

Organisator van schuurfeesten op Goeree-Overflakkee


Opdrachtgever
Stichting Oude-Tonge Centraal
Deel dit project

Project

Schuurfeest O.T.C. komt na alle Corona perikelen terug! Tijdens deze editie doen zij er een schepje bovenop! Meer artiesten, meer bezoekers en natuurlijk meer bier! Verdere bekendmakingen over het grootste schuurfeest van het jaar worden op de website en op social media bekendgemaakt, blijf dus op de hoogte!

Over Stichting O.T.C.

28 jaar geleden is het eerste schuurfeest georganiseerd, destijds zijn ze begonnen met 21 personen die meehielpen het schuurfeest te organiseren. Iedereen betaalde uit eigen zak 100 Gulden om dit evenement te realiseren.

Na afloop van de eerste editie stond er een melkbus voor donaties, na alle kosten gedekt te hebben bleef er geld over. Dit geld hebben zij geïnvesteerd in O.T.C. en zo werd O.T.C. Schuurfeest geboren en is uitgegroeid naar een jaarlijks terugkerend evenement.

Na 3 jaar in verschillende schuren te hebben gefeest, en het steeds groter wordende aantal bezoekers gingen zij opzoek naar een nieuwe locatie.

Die locatie vonden ze bij het loonbedrijf van Frans Buijs. Op die locatie organiseerden ze het grootste schuurfeest op Goeree-Overflakkee. 10 jaar lang hebben ze gebruik gemaakt van deze locatie, door het overlijden van Frans Buijs en uit respect voor zijn vrouw en familie zijn ze toen verkast naar het strandje in Oude-Tonge. Helaas in verband met veiligheid en regelgeving is dit ook niet meer mogelijk.

De laatste 10 jaar is O.T.C. ook doorgegroeid door alle partijen die hen steunen en meehelpen. Met bijzondere dank aan Oranjevereniging Oude-Tonge, die vrijwillig helpen dit schuurfeest tot waar succes te maken. En alle sponsoren en partijen die jaarlijks O.T.C. steunen.

Andere projecten